//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
SEKIAN LAMA TIDAK MENG'UPDATE' BLOG
Sabtu, 29 Jun 2013 | 2:16 PTG | 0stalker comel





Assalamualaikum semua ...
lamanya tak ber'update' blog nih ..
last update pun bulan 11 tahun lepas ..
gilaaa lamaa :O
almaklumlah org nak SPM , busy lah jugak ..
hari-hari ada je kelas .. tak sempat pun nak bukak blog tersayang nih :(
haa , dah 7 bulan berlalu nih mesti lah byk citer kan ..
tapi nak ingat semua , kena flashback balik laa
mana ingat semua woiii !
setakat tulis gitu-gitu je boleh laa :)
nak lepaskan rindu menaip blog nih je .. hehe
hmm , actually takde point pun yg boleh bawak citer ..
saja nak ceriakan balik blog nih sementara ada masa ..
nanti dah busy balik , takde la nak update cm nih dah
BTW , eicha sebenarnya tengah nak cari citer apa yg nak masukkan dlm blog nih .. hehe
eicha pegi cari citer dulu eh ..
byebye !! :*