//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Background : Vintage (1)
Sabtu, 11 Ogos 2012 | 1:12 PTG | 0stalker comel


Assalamualaikum .. yuhuuu !
puasa tak nih ?
kalau puasa bagus lah :D
yang tak puasa tuh , kena ganti tauu !
okayy .. kat sini eicha nak bagi background vintage ..
sapa yang berkenan tuh boleh amek kat sini kayy ;)








cara nak letak korang boleh rujuk kat tuto sebelum nih wookayyh ?
jangan lupa .. kalau dah amek , bagi tau lah kat kotak komen kayy ..