//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Cara Download Video Di Youtube
Selasa, 13 November 2012 | 3:26 PTG | 0stalker comel


Assalamualaikum .. hye korang
ramai yang tanya kat eicha macam mana nak download video youtube
eicha dah jarang download sekarang ..
tapi masih guna youtube downloader untuk download video
okay , kat sini eicha tunjuk macam mana nak download video ..

1. Korang kena download YOUTUBE DOWNLOADER tuh dulu kat SINI
2. Tunggu lah sampai korang dah habis download , dia akan keluar macam gambar kat bawah nih

ada tak keluar macam nih ? kalau ada tuh , korang di jalan yang benar .. haha
3. Kay , then korang pergi kat YOUTUBE n cari lah video mana yg korang nak download .. contoh :


nampak kan yang dekat dalam bulatan merah tuh ? korang copy URL tuh then paste kan kat youtube downloader .. senang kan ?

korang jugak boleh jadikan video nih kepada mp3 .. nak pilih quality video pun ada .. n kalau korang nak cut mp3 , kat youtube downloader nih ada jugak .. macam-macam ada kan ? hehehe ..

kalau dah try tuh , komen lah ye :)