//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
AKU BENCI KAU !
Jumaat, 9 November 2012 | 2:59 PG | 0stalker comel






Assalamualaikum ...
HELLO PEEPS :)
korang sihat ? alhamdulillah kalau sihat
kat sini eicha nak SHARE story dengan korang .. boleh kan ?
thanksss ! Iloveyouu :* hihi

From begin , eicha nak story about someone ...
tak tau nak share kat sapa .. so , blog pun jadi lah kan :)
dia *capital Z* dulu adalah SOMEONE SPECIAL in my heart
but , dia dah hancurkan semuanya !

First thing , dia adalah ex classmate eicha dari form 1 sampai form 3
eicha tak sangka pulak akan sangkut dgn dia akhir tahun 2011
huh ~ nak buat mcm mana kan .. perasaan bukan boleh paksa-paksa
but relay ktorang hanya 3 bulan jee ..
takpe .. eicha redha .. takde jodoh agaknya CINTA MONYET nih .. haha

Tapi , yg eicha paling tak tahan ialah selama eicha relay dgn dia ...
dia tipu eicha hidup-hidup selama nih ! :'(
pity to me kena tipu dgn dia :(
dah 8 bulan ktorang clash n baru sekarang eicha tau !
dah sah aku kena mandrem dgn dia .. haih -_-

Time dia nak clash tuh , dia cakap dia ada penyakit ..
eicha pun tak tahu penyakit apa ..
tapi bila eicha tanya abg dia , abg dia tak tahu apa-apa pun !
WHAT THE H**L !
terasa kan macam di tipu ? oppsss .. bukan MACAM tapi MEMANG

Lepas beberapa bulan eicha clash dgn dia , eicha terima dia as friend ..
nak dekat raya kan .. mesti lah saling memaafkan ..
at the same time .. eicha masih menaruh harapan kat dia ..
eicha masih SAYANG kan dia !

Tapi dia ............................
hmm , tak tahu lah ..
dia macam bagi HARAPAN PALSU kat eicha :'(
tau tak , dia bg macam-macam kata manis dia ..
dia cakap yg dia TAK PERNAH couple lepas clash ngn eicha ..
eicha rasa happy sangat ! sebab maybe eicha yg terakhir untuk dia .. MAYBE lah
tapi tuh cuma penipuan dia je !

Now , eicha tahu kebenaranya from FACEBOOK !
eicha dah mula BENCI kan dia !
n from now , eicha TAKKAN terima dia walau dalam apa cara sekalipun
sebagai kawan pun TAKKAN jugakk !
because I HATE HIM !!!!!!!!!!

One day , eicha ada mimpi yang dia nak rapat ngn eicha balik ..
ohhh , no ! eicha takkan biarkan benda tuh berlaku
kat fb sekarang dia mula nak komen status eicha , poke eicha
tidak lagi untuk kali kedua atau keberapa sekalipun MR.Z

sory eh , citer panjang sangat .. hehehehe ;)

ucapan untuk capital Z :

*aku benci kau selamanya !
*jangan cuba berbaik dengan aku !
*jauhi aku !
*aku tak nak bersemuka atau tengok muka kau lagi !
*semoga GAME kau kat perempuan lain berjaya !
thanks for all dude !
*n one more thing , aku takde perasaan langsung kat kau !