//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Blog Yang Eicha Suka Tengok
Sabtu, 11 Ogos 2012 | 10:40 PTG | 0stalker comel


Assalamualaikum n selamat malam readers
sihat kee ?? kalau sihat , alhamdulillah :)
dah tengok kan tajuk entry eicha kali nih .. kan kan !
okayy .. eicha suka tengok blog yg macam mana eh ?
ciri-ciri blog yang eicha suka tengok ialah

1. RINGAN
>> blog ringan memudah kan pelawat singgah kat blog kita .. kalau blog yang berat n loading lambat gilerrr , nak follow pun susah .. tengok2 pelawat pun terus tutup tab .. so , kurang kan lah gadjet yg merapu raban tuh kayy ;)

2. CHATBOX
>> chatbox adalah benda WAJIB yang perlu di letakkan dalam blog .. ini untuk memudahkan pelawat meninggalkan jejak kat blog kita .. eicha tengok ada sesetengah blog tuh tak ada chatbox pun .. susah eicha nak inform yang eicha dah follow dia

3. BUTTON FOLLOW
>> button follow juga MESTI , HARUS dan WAJIB yang ada dalam blog kita .. kalau tak , macam mana nak cari kawan mcm nih kan ? kalau blog yg tak ada button follow tuh , eicha terus tutup tab .. tapi maybe tuh newbie kott .. kan ?

4. CANTIK
>> blog pun mesti lah sedap mata memandang .. so , pelawat akan suka n selalu datang blog kita .. eicha suka tengok blog orang yang comel2 nih ^_^

5. KEMAS
>> eicha suka blog yang kemas dan teratur .. kalau ada gadjet yang tak diperlukan , korang just buang je .. nanti semak blog korang .. nanti baru lah blog korang kemas dan comel :D


okay lah .. sampai sini je entry eicha kali nih ..
thanks sebab membaca ..
selamat berblogwalking ^_^