//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Aku Dipermainkan !
Jumaat, 10 Ogos 2012 | 6:54 PTG | 0stalker comel


Assalamualaikum n selamat petang :)
hari nih eicha nak post about something that make me feel broken heart !
broken heart eicha nih berkaitan dgn PERCINTAAN ..
cerita nya bermula eicha couple dgn SI DIA kali kedua ..
dia yang mintak balik .. so , eicha pun accept ..
kami couple dah dekat 3 minggu ..
eicha selalu amek dia kat rumah .. teman kan dia gy jalan ..
eicha rasa tuh je kot pengorbanan eicha kat dia ..
even eicha selalu kena marah dgn parents eicha , eicha tetap dgn dia ..
sampai dia pakai fon baru dia Blackberry , eicha rasa mcm terpinggir je :(
fon dia Galaxy Y bagi eicha pakai ..
so , eicha pun belek2 fon dia sampai eicha terbaca HISTORY mcj dia kat situ ..
dari situ eicha baca sampai eicha rasa dia CURANG dgn eicha !
eicha text dia yg eicha akan pulangkan balik fon dia ..
dia call eicha n tanya kenapa ..
time tuh , dia ckp ngn eicha yg sebenarnya dia couple ngn eicha untuk GAME eicha je ..
gilaa terkejut eicha ! memang tak sangka dia mcm tuh :'(
until now , eicha tak kan terima dia dalam hidup eicha dah !


p/s : korang tolong bagi TIPS untuk eicha hilang kan sedih :(