//Miss World Ninety Six







Hello , Assalamualaikum . I'm shasya . You can call me SHA or EICHA . 17 years old . OMG ! I'am SPM candidate this year !! waaa ~ :O This is my second blog . Err , third blog actually -.-


Status
Ini adalah blog ketiga eicha .. follow kayy ;) selamat berblogwalking!

► My Diary
► My Biography
► Linkies





sila tinggalkan URL blog korang di sini .. eicha akan balas kunjungan korang balik



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
MERDEKA MERDEKA !!!!
Sabtu, 31 Ogos 2013 | 6:27 PTG | 0stalker comel





MERDEKA woiiii MERDEKA !
hari nih merdeka aku just duduk rumah , pegi kenduri , open house .. tuu je
setiap tahun kalau merdeka mesti duduk rumah punyaa ~
sambut kat rumah je laa .. haha
btw , sapa2 yg pergi dataran merdeka mesti best kan :(
sha tak pernah pergi sana ..
tunggu org bawak je , baru nak pergi ..
hmm , senanyaaaa .....
TRIAL around the corner okayyyhhh !
gelabah laa jugak .. haha study nyaa .. alahai ~
takut tu takut .. tapi tak study pun .. haha canne tu ??
pemalas punya budak ! *kutuk diri sendiri*
and sekarang still ada lagi yang buat OPEN HOUSE
sudah2 la tuu raya nyaaa ..
kalau org dah buat , mesti aku pegi kan ...
haa , canne nak study ?? *okayy alasan je lebih!
tahun nih pun tahun last sekolah kan ....
tahun depan dah tak jadi budak sekolah :(
hmm , mesti rindu suasana sekolah ..
rindu kawan-kawan ..
rindu cikgu-cikgu ..
rindu macam2 la pasal sekolah ..
so , manfaatkan la sementara masih sekolah nih ye ! :D
eh eh .. dah laaa
tak sangka nak maghrib dah nii ..
jap lagi kalau tak busy , sha sambung citer ..
nak citer pasal someone .. *ehemmmm *gatal :p
haha k lah byeeeeeee
ASSALAMUALAIKUM :)